آقای الکس استاموس، مدیر امنیتی سابق فیس بوک گفت مارک زاکربرگ مدیر و بنیانگزار شرکت فیس بوک باید برکنار شود.
استاموس گفت مارک زاکر برگ در حال حاضر قدرت زیادی دارد و باید قسمتی از این قدرت واگذار شود و بعنوان پیشنهاد اگر من جای زاکربرگ بودم برای فیس بوک یک مدیر عامل استخدام میکردم.
ناگفته نماند الکس استاموس مدیر امنیت اسبق فیسبوک حتی نام مدیرعامل پیشنهادی برای فیس بوک را نیز مشخص کرده است.
به گفته او براد اسمیت که در حال حاضر مشاور حقوقی شرکت مایکروسافت است شخص مناسبی برای مدیریت فیس بوک می باشد.
فیس بوک در چند سال اخیر بدلیل فاش شدن برخی از اقدامات که منجر به نقص حریم شخصی و لو دادن اطلاعات محرمانه افراد که معروفترین آن سو استفاده روسها از شبکه اجتماعی فیس بوک در انتخابات ۲۰۰۶ آمریکا بود، مورد انتقاد زیادی قزار گرفت.

البته یک سخنگوی فیس بوک گفته است که ما بهصورت جدی در حال کشف تهدیدات جدید کاربران در این شبکه اجتماعی هستیم تا فعالیت مردم را امنتر از قبل نماییم مثل راههای تشخیص اکانت های فیک و تقلبی و یا رصد کردن افراد انتشار دهنده اخبار جعلی و دروغ.
نظرات خود را در پایین این پست بنویسید.
موافق هستم