برای راه اندازی یک رستوران می بایست در مرحله اول نیازسنجی انجام شود و هر آنچه قرار است برای راه اندازی رستوران یا فست فود در نظر گرفته شود را بر روی کاغذ آورد و یک چک لیست تهیه نماییم و سپس هزینه، زمان و منابع مورد نیازی که برای راه اندازی یک رستوران وجود دارد را ثبت نماییم.
در این مطلب به طور تیتر وار الزامات اولیه برای راه اندازی رستوران را به طور مختصر شرح دادیم:
مراحل راه اندازی رستوران
انتخاب نوع رستوران
چه نوع رستورانی میخواهیم راه اندازی کنیم برای مثال رستوران ایرانی ، فست فود ، ایتالیایی ، فرانسوی ، ترکی و …
طبق انتخاب نوع رستوران کارهای لازم برای راه اندازی رستوران از جمله تجهیزات و دکوراسیون و تهیه منو و آموزش صفر تا صد کادر آشپزخانه و پرسنل رستوران و …
مکان رستوران
مهمترین بخش راه اندازی رستوران مکان مناسب رستوران است که طی بازدید و بررسی مکان رستوران از لحاظ تردد مخاطبان و از نظر نحوه دسترسی و پارک وسایل نقلیه وضعیت مناسب و خوبی قرار گرفته باشد .
انتخاب نام رستوران
یکی از بخشهای مهم در نظر گرفته شده برای راه اندازی رستوران انتخاب نام مناسب برای رستورا ن میباشد زیرا هدف ما برند سازی برای یک رستوران ایده ال برای سرمایه گذار میباشد .
و طبق انتخاب یک نام برند تجاری خلاقانه برای طراحی و دکوراسیون آشپزخانه و سالن تدارکات لازم را انجام میدهیم .
تجهیزات مورد نیاز رستوران
لیست تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه رستوران براساس نوع رستوران و سالن رستوران از جمله ظروف سرو غذا و بشقاب و لیوان و …ودیگر تجهیزات مورد نیاز رستوران میز و صندلی و پرده و دکور و …
طراحی منو رستوران
طراحی منو رستوران شامل فهرست کردن غذاهای رستوران و قیمت گذاری آنها .
کیوسک سفارش غذا
امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی و نیز کمبود زمان و وقت برای تفریح، برای جلوگیری و اجتناب از معطل شدن در صف های طولانی جهت سفارش غذا و پرداخت وجه، از کیوسک های سفارش غذا استفاده می شود. اگر میخواهید درباره کیوسک سفارش غذا و یا خرید آن اقدام نمایید بر رو ی این لینک کلیک نمایید. کیوسک سفارش گیر غذا برای رستوران
استخدام نیروی انسانی رستوران
جذب نیروی انسانی حرفه ای و مبتدی برای آشپزخانه و سالن رستوران و رستوران
آموزش نیروی انسانی رستوران به صورت حرفه ای
آموزش نیروی انسانی رستوران به صورت حرفه ای توسط اساتید برتر آشپزی و هتلداری و رستوران داری .
اجرایی کردن قوانین و مقررات رستوران
اجرایی کردن قوانین و مقررات رستوران برای نظم بیشتر کارکنان رستوران .
طراحی و دکوراسیون رستوران برای راه اندازی
یکی از شاخص های اصلی کار ما طراحی و دکوراسیون آشپزخانه رستوران و سالن میباشد زیرا ما با دکوراسیون و طراحی خاص رستوران خود برند رستوران خود را معرفی خواهیم کرد .
معرفی تامین کننده مواد اولیه با کیفیت
معرفی تامین کننده مواد اولیه و خوراکی ها موردنیاز برای بهبود و کیفیت غذاهایی که سرو خواهند شد از طرف راه انداز به کار فرما .
طرح کسب و کار
مشخص کردن اهداف کلی رستوران و مراحل و زمانبندی دقیق برای رسیدن به آنها .
در این طرح ما مدیران و کارکنان را مشخص میکنیم و طبق اهداف خود آموزش داده و هدف خود را از راه اندازی به صورت شفاف بیان میکنیم .
تجهیزات مورد نیاز را فهرست میکنیم و لیستی از تامین کننده ها را اعلام میکنیم و استراتژی های تبلیغات خود را مشخص میکنیم و تعیین میکنیم که برای این کار به چه پروانه ها و مجوزها نیاز داریم و منو و چشم اندازهای رستوران را طی جلسات تعیین کرده و صورت جلسه کرده و طبق آن کارها را پیش میبریم .
تبلیغات و بازاریابی برای رستوران با هماهنگی سرمایه گذار یا مدیریت رستوران
تبلیغات از طریق تبلیغات چاپی و گوگل و شبکه های اجتماعی و بیلبرد تبلیغاتی و …برای معرفی کسب و کار جدید رستوران راه اندازی شده .
طراحی سایت رستوران
طراحی سایت برای رستوران در این برهه از زمان که کلیه نیازهای مردم در اینترنت و فضای مجازی اتفاق می افتد، یک امر ضروری محسوب می شود. رستورانی که وب سایت نداشته باشد حدودا ۵۰ درصد از بازدهی تبلیغات اینترنتی خود را از دست خواهد داد ولی بدون طراحی سایت رستوران مانند یک کسب و کاری است که هویت اینترنتی ندارد پس اگر رستوران شما وب سایت ندارد و یا به فکر راه اندازی رستوران و فست فود را دارید حتما طراحی سایت برای رستوران خود را فراموش نکنید.
اگر میخواهید درباره نحوه بازاریابی از طریق سایت بیشتر بدانید مقاله بازاریابی از طریق وب سایت را بخوانید.
اضافه کردن نظر