کاپ کیک نارگیلی
زمان پخت | ۱۵ دقیقه |
تعداد | ۸ نفر |
مواد تشکیل دهنده
- دو فنجان نارگیل خوب.
- یک فنجان و یک چهارم آرد.
- یک فنجان از هر کدام: پودر قند ، روغن نباتی.
- نصف فنجان شیر.
- چهار تخم مرغ.
- چهار حبه پنیر خامه ای.
- یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر.
- یک قاشق چایخوری وانیل.
- کمی نمک.
- یک قوطی بزرگ شیر شیرین برای تزئین.
طرز تهیه
- نارگیل را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ??سرخ کنید ، مدام هم بزنید تا برشته شود.
- آرد را با بیکینگ پودر و نمک الک کنید.
- تخم مرغ ها را با روغن ، شکر ، شیر ، وانیل ، آرد الک شده و یک چهارم نارگیل در کاسه همزن برقی با سرعت متوسط ??بزنید تا مخلوط کیک یکدست به دست آید.
- قفسه توری فر را در وسط نصب کرده و فر را با دمای صد و هشتاد درجه گرم کنید.
- مخلوط کیک را در فنجان های آماده شده تقسیم کنید تا هر فنجان دو سوم پر شود.
- کاپ کیک ها را از دوازده تا پانزده دقیقه بپزید و با قرار دادن یک چوب چوبی در آن ، از لحاظ آمادگی آن را آزمایش کنید. اگر تمیز بیرون بیاید ، این بدان معنی است که کیک از داخل پخته شده است.
- بگذارید کاپ کیک کمی خنک شود.
- شیر شیرین شده را در یک ظرف عمیق بریزید ، سطح کاپ کیک را در آن فرو کنید ، سپس آن را در نارگیل آغشته کنید.
کاپ کیک نارگیلی و لیمو
زمان آماده سازی | ۲۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
تعداد | ۱۲ نفر |
مواد تشکیل دهنده
- یک فنجان و یک چهارم آرد همه منظوره.
- پنج قاشق غذاخوری کره را به مکعب برش دهید.
- سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین.
- دو سوم فنجان شیر.
- یک فنجان شکر سفید.
- دو عدد تخم مرغ
- زرده تخم مرغ ؛
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل.
- نصف فنجان نارگیل خرد شده.
- کمی نمک.
ترکیبات کرم:
- پیمانه پودر قند.
- صد و سیزده گرم پنیر خامه ای ، در دمای اتاق.
- یک چهارم فنجان از هر کدام: کره نرم ، نارگیل رنده شده.
- نصف قاشق چایخوری وانیل.
- یک قاشق چایخوری پوست لیمو .
طرز تهیه
- فر را با دمای صد و هفتاد درجه سانتیگراد گرم کنید ، قالب کاپ کیک را آماده کرده و دوازده فنجان بسته بندی را در آن قرار دهید.
- آرد ، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
- پنج قاشق غذاخوری کره و شیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ??گرم کنید و مخلوط را به مدت سه تا پنج دقیقه بگذارید تا کره ذوب شود.
- شکر سفید ، زرده تخم مرغ ، تخم مرغ ، و ۱ قاشق چایخوری وانیل را در همزن برقی هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدستی به دست آید.
- به تدریج مخلوط آرد را اضافه کنید تا مواد با هم ترکیب شوند ، سپس مخلوط کره و شیر را اضافه کنید.
- مواد را دوباره مخلوط کنید تا ترکیب شوند ، سپس ½ فنجان نارگیل خرد شده را اضافه کنید.
- مخلوط کیک را در قالب پخش کنید و حدود بیست دقیقه آن را بپزید تا چوب چوبی بعد از چسباندن به وسط کاپ کیک تمیز شود.
- کره نرم را با پنیر خامه ای با همزن برقی با سرعت متوسط ??بزنید ، سپس سرعت را کم کرده و پودر قند ، پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید.
- روی کاپ کیک سرد را با خامه و یک قاشق چایخوری نارگیل رنده شده روی هر تکه تزئین کنید.
اضافه کردن نظر