پایدار نیوز | اخبار کسب و کار


طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی

طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی

کاپ کیک نارگیلی

زمان پخت ۱۵ دقیقه
تعداد ۸ نفر

مواد تشکیل دهنده

  • دو فنجان نارگیل خوب.
  • یک فنجان و یک چهارم آرد.
  • یک فنجان از هر کدام: پودر قند ، روغن نباتی.
  • نصف فنجان شیر.
  • چهار تخم مرغ.
  • چهار حبه پنیر خامه ای.
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر.
  • یک قاشق چایخوری وانیل.
  • کمی نمک.
  • یک قوطی بزرگ شیر شیرین برای تزئین.

طرز تهیه

  • نارگیل را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ??سرخ کنید ، مدام هم بزنید تا برشته شود.
  • آرد را با بیکینگ پودر و نمک الک کنید.
  • تخم مرغ ها را با روغن ، شکر ، شیر ، وانیل ، آرد الک شده و یک چهارم نارگیل در کاسه همزن برقی با سرعت متوسط ??بزنید تا مخلوط کیک یکدست به دست آید.
  • قفسه توری فر را در وسط نصب کرده و فر را با دمای صد و هشتاد درجه گرم کنید.
  • مخلوط کیک را در فنجان های آماده شده تقسیم کنید تا هر فنجان دو سوم پر شود.
  • کاپ کیک ها را از دوازده تا پانزده دقیقه بپزید و با قرار دادن یک چوب چوبی در آن ، از لحاظ آمادگی آن را آزمایش کنید. اگر تمیز بیرون بیاید ، این بدان معنی است که کیک از داخل پخته شده است.
  • بگذارید کاپ کیک کمی خنک شود.
  • شیر شیرین شده را در یک ظرف عمیق بریزید ، سطح کاپ کیک را در آن فرو کنید ، سپس آن را در نارگیل آغشته کنید.

کاپ کیک نارگیلی و لیمو

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
تعداد ۱۲ نفر

مواد تشکیل دهنده

  • یک فنجان و یک چهارم آرد همه منظوره.
  • پنج قاشق غذاخوری کره را به مکعب برش دهید.
  • سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین.
  • دو سوم فنجان شیر.
  • یک فنجان شکر سفید.
  • دو عدد تخم مرغ
  • زرده تخم مرغ ؛
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل.
  • نصف فنجان نارگیل خرد شده.
  • کمی نمک.

ترکیبات کرم:

  • پیمانه پودر قند.
  • صد و سیزده گرم پنیر خامه ای ، در دمای اتاق.
  • یک چهارم فنجان از هر کدام: کره نرم ، نارگیل رنده شده.
  • نصف قاشق چایخوری وانیل.
  • یک قاشق چایخوری پوست لیمو .

طرز تهیه

  • فر را با دمای صد و هفتاد درجه سانتیگراد گرم کنید ، قالب کاپ کیک را آماده کرده و دوازده فنجان بسته بندی را در آن قرار دهید.
  • آرد ، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • پنج قاشق غذاخوری کره و شیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ??گرم کنید و مخلوط را به مدت سه تا پنج دقیقه بگذارید تا کره ذوب شود.
  • شکر سفید ، زرده تخم مرغ ، تخم مرغ ، و ۱ قاشق چایخوری وانیل را در همزن برقی هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدستی به دست آید.
  • به تدریج مخلوط آرد را اضافه کنید تا مواد با هم ترکیب شوند ، سپس مخلوط کره و شیر را اضافه کنید.
  • مواد را دوباره مخلوط کنید تا ترکیب شوند ، سپس ½ فنجان نارگیل خرد شده را اضافه کنید.
  • مخلوط کیک را در قالب پخش کنید و حدود بیست دقیقه آن را بپزید تا چوب چوبی بعد از چسباندن به وسط کاپ کیک تمیز شود.
  • کره نرم را با پنیر خامه ای با همزن برقی با سرعت متوسط ??بزنید ، سپس سرعت را کم کرده و پودر قند ، پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید.
  • روی کاپ کیک سرد را با خامه و یک قاشق چایخوری نارگیل رنده شده روی هر تکه تزئین کنید.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

پایدار نیوز

ارائه دهنده خدمات طراحی سایت، طراحی فروشگاه اینترنتی، بهینه سازی سایت و سئو، سامانه های تحت وب، توسعه و تولید نرم افزار، پورتال و اتوماسیون و نرم افزارهای مالی و حسابداری

اضافه کردن نظر