کاپ کیک موز
زمان آماده سازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۵ دقیقه |
به اندازه کافی برای | ۱۲ نفر |
مواد تشکیل دهنده
- یک فنجان و نیم آرد .
- از هر کدام نصف قاشق چایخوری: بیکینگ پودر و جوش شیرین.
- نصف قاشق چایخوری نمک.
- سه عدد موز بزرگ و له شده.
- سه چهارم فنجان شکر.
- یک تخم مرغ.
- یک سوم فنجان کره آب شده.
طرز تهیه
- فر را با کارکردن در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد و آماده سازی قالب های کاپ کیک با اسپری کردن آنها با اسپری آشپزی یا قرار دادن یک لایه کاغذ مومی در آنها آماده کنید.
- آرد را با بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- موز ، شکر ، تخم مرغ و کره را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- مخلوط مواد خشک را به مخلوط مواد مایع اضافه کنید تا یک مخلوط یکدست ایجاد شود.
- مخلوط را در قالب های کاپ کیک بریزید و به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر بپزید.
کاپ کیک موز با عسل و خامه دارچین
زمان آماده سازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۳۰ دقیقه |
به اندازه کافی برای | ۱۲ نفر |
مواد تشکیل دهنده
- یک و نیم فنجان آرد همه منظوره.
- سه چهارم فنجان شکر.
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین.
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
- نصف فنجان کره بدون نمک آب شده.
- یک و نیم فنجان موز له شده ، به اضافه یک موز برای تزئین.
- دو عدد تخم مرغ بزرگ.
- نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل.
- خامه دارچین با عسل.
طرز تهیه
- فر را با کارکردن در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد و آماده سازی قالب کاپ کیک با قرار دادن یک لایه کاغذ مومی در آن آماده کنید.
- آرد ، شکر ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
- کره را با موز ، تخم مرغ و وانیل خوب مخلوط کنید ، سپس مواد را به مخلوط مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- مخلوط را در قالب کیک بریزید و به مدت بیست و پنج تا سی دقیقه در فر بپزید.
- تزئین کاپ کیک با خامه و برش موز.
تهیه کرم:
مواد تشکیل دهنده:
- یک فنجان و یک چهارم شکر خوب.
- ½ فنجان کره بدون نمک در دمای اتاق.
- یک قاشق غذاخوری عسل.
- یک هشتم قاشق چایخوری دارچین.
طرز تهیه:
مواد را با یک همزن برقی به مدت چهار تا پنج دقیقه مخلوط کنید تا یک کرم یکدست ایجاد شود.
اضافه کردن نظر